kipper rij oldtimers Truck in the koel 6 7

Optredens Truck in the Koel 2019

Vanaf 15.00 u.    
Programma 2019.. Programma 09.00 tot 00.00 met diverse live optredens    
     
     
     
  Telegeleide modelvrachtwagens Limburg

“ Het promoten en  bevorderen van het bouwen en besturen van modelvrachtwagens” 

We werken met bouwpakketten en/of zelfbouw, vrachtwagens, trekkers, opleggers maar ook grondverzet-machines, in alle soorten materialen, en streven naar een zo waarheidsgetrouw beeld; werkende lichten, pinkers, motorgeluid, noem maar op… maar beperken ons tot een schaal van 1/14 tot 1/16 met elektrische aandrijving, volledig telegeleid met aangepaste zenders. 

Wij houden maandelijks een rijdag-vergadering om onze plannen en realisaties  te laten bewonderen, en om elkaar tips en raad te geven bij de bouw van vrachtwagens of opleggers.

We rijden een behendigheidsparcours op punten, om onze rijkunst  te demonstreren, merk op, het gaat om behendigheid zeker niet om snelheid ! Daarbuiten zijn we meermaals per jaar te gast op modelbouwtentoonstellingen in België en onze buurlanden, dat zijn buitenkansen om in de wereld van modelbouw in het algemeen en modelbouwvrachtwagens specifiek, op de hoogte te blijven van wat er gebeurt op het gebied van zelfbouw en wat er op de markt komt van modellen en techniek.

Maar in alle bescheidenheid mogen wij gerust stellen dat “TML” meermaals blikvanger en trendsetter  is op dergelijke tentoonstellingen, met onze moduleerbare rijbaan waaronder kruispunten met verkeerslichten, rotondes, splitsingen, bruggen, een tunnel...

aangekleed met; huisjes, tankstation, parking met verlichting, loodsen, bouwwerf, magazijnen, een boerderij met dieren… noem maar op……we hebben alles bij.!

Op een modelbouwtentoonstellingen kunnen we gerust een oppervlakte van 60 tot 150 m² aankleden rond alles wat met vrachtvervoer te maken heeft